On a healthy lifestyle mission

Gezond en slank zijn en vol energie zitten is makkelijk: Het enige wat we hoeven te doen is regelmatig sporten en letten op een gezonde, gebalanceerde voeding. Verder hoeven we alleen maar ons lichaam te voorzien van vitamines, mineralen en enzymen door te kiezen voor kwalitatieve, goede, plantaardige voeding zoals fruit, groenten en noten; het liefst nog biologisch en zonder kunstmatige toevoegingen. 

Tenminste, in theorie dan!

In ons dagelijkse, hectische leven is het niet altijd makkelijk om fast food, kant-en-klare-maaltijden, voorverpakt voedsel of andere slecht eten te vermijden. We zijn zo gewend om tussen de maaltijden door naar een stuk chocola of een handvoel snoep te grijpen in plaats van een appel of een wortel. Stress en deadlines maken het lastig om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Wees eens eerlijk - hoe vaak heb jij afgelopen week een gezonde maaltijd klaar gemaakt?

Toch is dat precies wat ons lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

With a little help from your friends

We willen dat jij je mooi, vitaal en energiek voelt- en wij kunnen je helpen dit doel te bereiken door middel van onze cold-pressed sappen en veganistische soepen. Wordt de beste versie van jezelf

Pure Delight

DETOX DELIGHT draait om het consumeren van onbewerkte, plantaardige raw foods in hun meest natuurlijke vorm.

Hoe meer voeding is bewerkt - bijvoorbeeld door kunstamtige toevoegingen, verhitting of pasturizeren - hoe minder waardevol het is voor ons lichaam. De bouwstenen die we nodig hebben om te overleven, zoals vitamines, mineralen en levende enzymen, gaan verloren zodra deze bewerkt worden. Je weet hoe het voelt om 'arme' calorieen tot je te nemen: je buik zit vol en is opgeblazen, maar je lichaam wil meer - meer voeding.

Convenient healthfood for you

DETOX DELIGHT biedt een hele andere vorm van makkelijke voeding. Naar waarheid van ons motto ' Real Food To Glow' helpen wij jou om de dag, de week en het jaar gezond door te komen met onze cold-pressed sappen en veganistische soepen en snacks.

Ook al begin je jouw gezonde levenstijl met een paar-daagse cleanse of een paar gezonde snacks; Wij helpen jou om bewuster gezonde keuzes te maken, slechte gewoontes af te leren en zo uiteindelijk fitter, actiever en energieker te worden.

DETOX DELIGHT begeleidt jouw weg naar een gezonde levensstijl - simpel, makkelijk en iedere dag liefdevol bereid met de beste ingredienten.