HOW IT ALL STARTED.

The original since 2009

DETOX DELIGHT was de eerste op het gebied van detox-programma’s voor thuis in Europa, opgericht door Astrid Purzer in haar achtertuin in Munchen in 2009. DETOX DELIGHT  heft nu zes locaties – Munchen, Zurich, Geneve, Parijs, Amsterdam en Dubai en is een van de marktleiders in Europa en het Midden-Oosten.

Het geheim van ons success: Tevreden klanten die de heerlijke smaak van onze producten waarderen; de smaak van de laatste innovatieve health trends en de goede kwaliteit en service die wij verlenen. Het maakt niet uit of het om de sappen gaat, de soepen of de raw food snacks: Onze producten worden elke dag vers bereid met veel aandacht voor detail. Ons team zit altijd klaar om met extra veel aandacht persoonlijk advies en ondersteuning te bieden.

Over de hele wereld geloven DETOX DELIGHT werknemers in onze producten. Zij staan klaar om jou zo makkelijk mogelijk te helpen naar je nieuwe, gezonde IK.

Wij kunnen alleen zo goed worden als jullie ons laten worden! Heb je feedback, suggesties, ideeën?

Door geen vast voedsel tot je te nemen geef je je darmen en metabolisme veel meer rust waardoor ze veel effectiever hun werk kunnen doen. Het ontgiftingsproces wordt aanzienlijk verbeterd en je zult je merkbaar energieker, gezonder en slanker voelen.

Ons zorgvuldig uitgebalanceerde sap-en soepcreaties worden elke dag bereid met behulp van topkwaliteit verse groenten en fruit met behoud van de voedingsstoffen die ze bevatten. Ze zijn rijk aan vitaminen, mineralen en secundaire plantaardige stoffen. Toegevoegde gember, chili, wasabi en verse mierikswortel zorgen voor een extra smaak en boost en stimuleren de stofwisseling nog meer. Om ervoor te zorgen dat je voeding in balans blijft en om vet te verbranden bevatten alle soepen waardevolle plantaardige eiwitten. Of het nu gaat om de hoofdingrediënten (zoals bijvoorbeeld noten, zaden, peulvruchten) of als afzonderlijke topping (bijv peterselie cashew crème).

In tegenstelling tot andere in de handel verkrijgbare producten zijn alle sappen en soepen van DETOX DELIGHT ongepasteuriseerd en bevatten zijn geen conserveringsmiddelen om zo optimaal de hoogwaardige voedingsstoffen te behouden. Zij moeten daarom ook gekoeld bewaard worden en dienen binnen een paar dagen geconsumeerd te worden.

... in Munich

... in Munich

... in Vienna

... in Vienna

... in Zurich

... in Zurich

... in Paris

... in Paris

... in Dubai

... in Dubai