Let me be your guide!

Er zijn veel vragen voordat je met een cleanse begint: Waar moet ik aandacht aan besteden? Hoe zit het met sporten? Hoeveel gewicht zal ik verliezen? Zal ik in staat zijn om het vol te houden? Wat als ik een uitgenodigd word voor een diner? Wat gebeurt er na de cleanse?

Je bent niet alleen - wij zijn er voor jou! Wij zijn de originele en je bent in goede handen bij ons . Wij zijn jouw healthy lifestyle vriend. Wij hebben al meer dan zes jaar ervaring met cleansing en voeding. Zo kunnen wij jou te helpen om je optimaal voor te bereiden en om er voor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt! DETOX Delight is een van Europa's toonaangevende bedrijven voor koud geperste sappen, raw food en soep cleanses met een ​​goede reden. De fantastische resultaten die bereikt zijn door onze talloze tevreden klanten spreken voor zich.

Omdat persoonlijk contact met jou zo belangrijk is voor ons , zijn wij hier voor jou tijdens jouw cleanse van maandag tot en met vrijdag van 09:00-18:00 per telefoon of per email. We zullen blij zijn om eventuele vragen te beantwoorden.

Om ervoor te zorgen dat je optimaal bent voorbereid, wordt er bij je bestelling ook onze DETOX DELIGHT GUIDE geleverd, een 70-pagina e-book vol met achtergrondinformatie en inzichten van DETOX DELIGHT experts en veel recepten die jouw reis naar een healthy lifestyle makkelijker zullen maken.