74d09c45-8f84-4fa8-a2ff-7a338a144aab

Want to get lean? Go raw & green!

Cleansing betekent voor een paar dagen achter elkaar alleen vers, onbehandeld fruit en groenten eten. Een reinigen kan volledig vloeibaar – door middel van koud geperste sappen en veganistische soepen of door middel van een combinatie van sappen met vers rauw voedsel.

Onze hectisch, dagelijks leven maakt het vaak moeilijk om de eerste stap te nemen op weg naar een gezonde levensstijl. Gezond eten terwijl je druk aan het werk bent of thuis voor een gezin zorgt kan een grote uitdaging zijn; Cafetaria's, fast food restaurants en restaurants die thuis bezorgen hebben meestal veel te weinig verse, gezonde maaltijden op hun menu. Hun voedingsmiddelen bevatten vaak weinig voedingsstoffen, maar veel  calorieën en zijn moeilijk te verteren. Om optimaal te kunnen functioneren heeft ons lichaam juist het tegenovergestelde nodig: licht voedsel, gemaakt van verse, plantaardige ingrediënten met weinig koolhydraten en weinig vet. Maar wie heeft de tijd om elke dag verse ingrediënten te kopen en een gezonde maaltijd te bereiden?

Een DETOX DELIGHT cleanse met 100% plantaardige sappen en soepen is de perfecte ondersteuning. De op elkaar afgestemde, natuurlijke ingrediënten voorzien je lichaam van maximale energie gedurende de cleanse.

The choice is yours: are you ready to reset? 

We zijn allemaal anders. Zeker als het gaat om eetgewoontes die we niet op willen geven. Dit is waarom DETOX DELIGHT verschillende cleanses heeft ontwikkeld. Of het nu een 100% vloeibare detox is met alleen groenten en fruit of een combinatie van sappen en hartige soepen: Wij hebben de perfecte cleanse voor iedere dieetvoorkeur.

Geïnspireerd door de nieuwste trends op het gebied van voeding en de gezondheidszorg van metropolen zoals L.A. , New York en Miami, creëren onze raw food chefs ieder seizoen nieuwe verfijnde gerechten en sapcreaties. Het is niet voor niets dat DETOX DELIGHT al sinds 2009 marktleider is.

Onze focus ligt altijd op een prettige ervaring.

DETOX DELIGHT staat voor gezonde en evenwichtige voeding, leuk om te volgen en je lichaam te voorzien van alle vitamines, mineralen en enzymen die het nodig heeft, zodat jij je goed voelt.